Skrevet d. 07 jun 2014

Hurtig mad levering på Nørrebro

Hvis man vil have mad leveret til en fest eller reception på Nørrebro, findes der flere forskellige muligheder for dette. Man kan vælge at kontakte et restaurant/café eller bestille via en take-away, men ønsker man ordentlig og lækker mad til en udmærket pris, så vil catering oftest være den mest ideelle løsning.

Har man glemt at sørge for maden, og er det på den måde et lidt akut tilfælde, kan rigtigt mange catering-virksomheder rent faktisk godt nå, at lave mad til dig alligevel. Selvfølgelig skal det være et stykke tid før, men du vil nok blive overrasket over hvor kort tid før, du rent faktisk kan bestille.

Netop på Nørrebro findes der efterhånden rigtigt mange catering-virksomheder, og derfor vil din chance for, at få kunne bestilt mad til din fest, være rigtig god – Hvis den første leverandør ikke kan nå det, kan du jo bare kontakte den næste.

“Nordens Catering” er en af de catering-leverandører, der både leverer på Nørrebro, men også kan gøre det indenfor relativt kort tid. Udover at være gode til at levere hurtigt, laver de også nogle rigtigt gode buffeter.

“Schackenborg Slotskro” er en ret kendt kro, som altså også tilbyder catering. Selvom de ikke ligger lige op og ned ad Nørrebro, kan de sagtens levere mad til større fester, der bliver afholdt i København.

“Mad & Vin” slår sig bl.a. op på, at kunne levere klassiske retter, men også mere innovative og spændende buffeter. Deres priser på mad er ikke i den dyre ende, men smagen af deres mad kan nemt sammenlignes med de mere eksklusive catering-leverandører – De laver nemlig rigtigt lækker mad.

Selvom man måske er i tidspres, kan det altså godt betale sig, at prøve at kontakte en catering-leverandør – Den nemmeste måde at gøre det på, er via en side som samler alle de forskellige leverandører, så du nemmere kan danne dig et overblik.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *