Skrevet d. 21 mar 2016

Kom i mad-himlen på Nørrebro

Nørrebro er en bydel, hvor der sker en masse. Men man må sige, at den bestemt er på forkant, når det kommer til maden. Man kan nemlig få alverdens lækkerier, så ens mund virkelig begynder at løbe i vand og maven begynder at rumle som aldrig før. Der er ingen tvivl om, at når man befinder sig her, så er man ret tæt på at være kommet i mad-himmelen. Så hvis man ikke allerede har besøgt mange af Nørrebros restauranter, så skal man absolut tage at gøre det. Man bliver langt fra skuffet!

Tag maden med hjem eller få den leveret

Men hvis tiden eller overskuddet nu skulle ske ikke at være der, til at tage på restaurant besøg, så vend ikke mundvigene nedad. Stort set alle restauranter på Nørrebro tilbyder at man kan tage maden med hjem eller de leverer den til dig. Så man kan sagtens nyde lækker restaurantmad hjemme i sit eget køkken, uden at man selv har rørt en finger. Bedre bliver det da vidst ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *